fd0105

مواد لازم:
- بادمجان قلمی ۶ عدد
- سیر ۳ پر
- نعناءخشک یک قاشق مرباخوری
- کشک به مقدار دلخواه
- گردو خرد شده یک قاشق مرباخوری
- زعفران کمی برای تزیین
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
*بادمجان را پوست کرده و با روغن فراوان سرخ نمایید. (اگر روغن کم باشد بادمجان روغن به خود جذب می کند و یکنواخت سرخ نمی شود) بعد با یک لیوان آب و نمک و فلفل و زردچوبه بگذارید تا آب آن کم شود.

*بادمجان را در ظرف بکشید و کشک ساییده را روی آن بریزید.

* قدری نعناء و سیرداغ برای تزیین روی کشک بریزید.در صورت تمایل روی آن را با گردو و زعفران تزیین نمایید.