مواد لازم

آرد سنگك یك كیلو (شش پیمانه)
روغن‌نباتی دو پیمانه
روغن‌مایع نصف پیمانه
كره 100 گرم
حلوا شكری 100 گرم
پودر گل‌سرخ یك قاشق چایخوری
زنجبیل و فلفل‌سیاه از هر كدام نصف قاشق چایخوری
نمك قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده یك قاشق چایخوری
پودر نارگیل و كنجد به میزان لازم

حلوای 
مجلسی

طرز تهیه

نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌كنیم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشكری رنده شده را به آن می‌افزاییم و كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایم‌تر می‌كنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط می‌كنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.


مواد لازم شربت حلوا

شكر چهار پیمانه

آب دو پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران یك قاشق مرباخوری

طرز تهیه شربت

شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌كنیم.