در ابتدا باید سویا را در داخل‌ آبی‌ كه‌ جوشیده‌است‌ بریزید و بعد از مدتی‌ آن‌ را آبكش‌ كنیم‌ وبعد می‌توانیم‌ آن‌ را با موادی‌ نظیر زعفران‌ فلفل‌ ونمك‌ خوش‌ طعم‌ كرده‌ و تفت‌ دهیم‌ به‌ این‌ ترتیب‌می‌توانید در اكثر غذاها و خوراكها به‌ جای‌ گوشت‌از سویا استفاده‌ كنیم‌، زیرا هم‌ یك‌ پروتئین‌ گیاهی‌و هم‌ از نظر سلامتی‌ حائز اهمیت‌ است‌ و هم‌ از نظرهزینه‌ مقرون‌ به‌ صرفه‌ است‌.