alt

مواد لازم

 برنج  3پیمانه
 گشنیز خردشده     350گرم
 پیاز   1عدد
 فیله مرغ  500گرم
 کشمش پلویی  200گرم
 گردوی خردشده  100گرم
 زردچوبه ونمک وفلفل وپودر دارچین   به مقدارلازم
 

طرز تهیه
پیاز را خرد کرده وتفت می دهیم بعد فیله مرغ را ریز خرد کرده واضافه می کنیم مقداری نمک وفلفل وزردچوبه می زنیم ومی گذاریم سرخ شود
در ظرفی دیگر گشنیز را که از قبل  خرد کردیم تفت می دهیم گردوی خردشده و کشمش رااضافه می کنیم و نمک وفلفل ودارچین را
می ریزیم.موادرا به مرغ اضافه می کنیم. برنج را که قبلا خیس کرده ایم را می شوییم وآبکش می کنیم
از مواد لابه لای برنج می ریزیم ودم می میکنیم