کدو و هویج از هر کدام دو عدد 
سیب‌زمینی سه عدد 
قارچ 200 گرم 
پیازچه دو شاخه 
لوبیاسبز 250 گرم 
جعفری خردشده و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل به میزان لازم 
پنیر لیقوان 100 گرم 
پنیر پیتزا رنده‌شده چهار قاشق غذاخوری 
شیر یک و نیم پیمانه 
آرد یک قاشق غذاخوری 



طرز تهیه: 
هویج و لوبیاسبز را خرد کرده و جداگانه با کمی آب بپزید تا نرم شوند. بعد در روغن کمی تفت دهید. کدوها و سیب‌زمینی‌ه� � را حلقه حلقه کرده و آنها را هم کمی سرخ کنید. قارچ را خرد کرده و کمی تفت داده و پیازچه خردشده را هم اضافه کنید. همه مواد بالا را با هم مخلوط کرده و جعفری و پنیر لیقوان خردشده را هم اضافه کنید. ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. آرد و کره را با هم کمی تفت داده تا بوی خامی آرد برود، شیر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

سس را روی مواد بالا ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود