مواد لازم:
كاكائو یا قهوه:یك قاشق مربا خوری سرپر
شیر:یك لیوان
پودر قند:یك قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ:چهار عدد
خامه:200(دویست)گرم
شكر:2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم:سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ را میزنیم.از درجه یواش شروع كرده تا درجه سریع.سپس آرام آرام شكر را اضافه می كنیمتا كرم رنگ شود
بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند میزنیم.سپس كاكائو یا قهوه را در شیر حل میكنیم.بعد شیر را به مایع اولیه(زرده تخم مرغ و شكر)اضافه میكنیم و هم میزنیم.سپس
خامه را اضافه كرده و بعد ورقه های ژلاتین را كه قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل
كرده ایم اضافه میكنیم و ته قالب را با
كره چرب میكنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده ایم داخل قالب میریزیم و در فریزر
می گذاریم تا ببندد.(به مدت یك ساعت و نیم)