مواد لازم :

گوشت گوسفند (فیله یا پشت مازو) : یک کیلو و نیم
ماست : نیم فنجان
پیاز متوسط : ۱ عدد
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : نصف قاشق مربا خوری
کره : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

رگ و پی گوشت را بگیرید و گوشت را به تکه های پنج سانتی متری ببرید و روی تخته صافی بگذارید و با پشت کارد به آن بزنید تا پهن شود. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و در ماست بریزید و نمک و فلفل بپاشید؛ به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس گوشت کبابی را در آن بگذارید و به هم بزنید تا مخلوط شود و در آن را ببندید و یک یا دو روز در یخچال بگذارید تا بیات شود. گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش بگذارید. دو تا قاشق سوپخوری کره را آب کنید و دو قاشق سوپخوری آب جوش به آن اضافه کنید و به هم بزنید و با قلم موی مخصوص از این روغن و آب روی کباب بمالید تا گوشت کباب شود.