کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A (به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود. کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز می باشد.این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان، ویتامین K و… اشاره کرد. به علت خواص فوق العاده کدو امروز تصمیم گرفتیم یک غذای لذیذ و خوشمزه که به راحتی نیز قابل طبخ هست را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم….

مواد لازم:
کدو سبز= ۴ عدد
گوجه فرنگی= ۳ عدد
آب گوجه فرنگی= ۵/۰ لیوان
تخم مرغ =۲ عدد
کره= ۱ قاشق غذا خوری
نمک و روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
کدو را حلقه حلقه و بعد سرخ کنید.سپس کدو را با آب گوجه فرنگی و نمک و کره بپزید و آن فدر صبر کنید تا آب گوجه فرنگی جوش رفته و آبی برایش نماندسپس گوجه فرنگی ها را پوست بکنیدو قطعه قطعه کرده بین کدو بچینید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال به هم بزنید و روی آن بریزیدو روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.