مواد لازم برای 4 نفر:

- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- 2 ساقه تره فرنگی (باریك حلقه حلقه و خرد شود)
- 2 عدد كدو سبز (ریز خرد شود)
- 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
- یك كیلوگرم گوجه‌فرنگی (خرد شود)
- یك عدد برگ‌بو
- یك قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- 400 گرم نخود آشی (پخته یا كنسروی)
- 225 گرم اسفناج (خرد شود)
- 25 گرم پنیر پارمسان (نازك ورقه ورقه شود)
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

  طرز تهیه:

1. قابلمه نچسبی آماده كنید و روغن زیتون را در آن داغ كنید؛ سپس تره فرنگی و كدوی خردشده را به روغن اضافه كنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت 5 دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
2. سیر، گوجه‌فرنگی خردشده، رب‌گوجه‌فرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه كرده
و شعله اجاق‌گاز را زیادتر كنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را كم كنید و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت هم‌زدن را از یاد نبرید.
3. اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاق‌گاز را زیاد كنید تا در آب مرغ به مدت 2 دقیقه بجوشد.
 سپس با اضافه‌كردن نمك و فلفل سیاه، سوپ را مزه‌دار كنید.
4. در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج كرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو كنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید می‌شود.