با این تفاوت كه در چین، این ماهی را با پودر ادویه مخصوص پنج طعم چینی درست می‌كنند، ولی در اینجا ما ادویه مخلوط را جایگزین می‌كنیم.

مواد لازم برای 4 نفر:

- 4 عدد فیله ماهی (هر كدام از تكه‌ها حدود 175 گرم باشد)
- یك قاشق چای‌خوری ادویه مخلوط
- 4 قاشق چای‌خوری آرد ذرت
- 3 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
- 4 عدد پیازچه (ریش ریش شود)
- یك قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه (رنده شده)
- 150 گرم قارچ خرد شده
- 115 گرم كنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- 2 قاشق سوپ‌خوری سویا سس
- 3 قاشق سوپ‌خوری آب سیب
- یك قاشق چای‌خوری شكر

طرز تهیه:

1 – اگر از ماهی درشت استفاده كرده‌اید، فیله‌های آن را به 2 یا 3 قسمت ببرید. سپس آرد ذرت و ادویه را در كاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید. حالا تكه‌های ماهی را داخل كاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته كنید.
2 – روغن را در تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس خلال‌ پیازچه، زنجبیل رنده شده، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند.
حالا تكه‌های ماهی را كه به آرد آغشته شده، به این مواد اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از اینكه یك طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
3 – سویا سس، آب سیب و شكر را با هم مخلوط كرده و به تکه های ماهی داخل تابه اضافه كنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بیفزایید.

نكته:
با توجه به اینكه سویا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نكنید.
این خوراك ماهی را می توانید به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانه‌های سبز سرو كنید.