روش تهیه‌ بریوش خرما و گردو

مواد اولیه

آرد سفید                         300 گرم

نمک                                یک هشتم قاشق چای‌خوری

مایه خمیر ترش                 یک و نیم قاشق چای‌خوری

شکر                                دو قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ                           سه عدد

شیر و گردو                      از هر کدام یک چهارم پیمانه

کره                                 100 گرم

خرمای پوره شده             یک پیمانه

دارچین                            یک قاشق چای‌خوری


طرز تهیه

 *شیر ولرم را به همراه یک قاشق سوپ‌خوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و اجازه دهید عمل بیاید.

* در یک کاسه آرد، نمک و بقیه شکر را مخلوط وسط آن را گود کرده تخم‌مرغ و خمیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را بریزید و آرام‌آرام شروع به خمیر کردن کنید.

* خمیر را حدود 10 دقیقه ورز داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

* از مخلوط خرما، گردو و دارچین وسط خمیر گذاشته و خمیر را ببندید روی آن را زرده تخم‌مرغ مالیده، داخل فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی نان‌ها طلایی شود.

مجله آشپزی خانواده سبز