روش تهیه شیرینی کره‌ای با رویه شکلاتی

برای روی شیرینی کره‌ای با رویه شکلاتی از خرده‌ پسته بوداده استفاده کنید.

مواد لازم:

کره بدون نمک یا مارگارین: یک پیمانه، در دمای اتاق نرم شود.

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

زرده‌‌های 2 تخم‌مرغ بزرگ: در دمای اتاق

آرد سفید: 2 پیمانه

نمک: یک قاشق چای‌خوری

شکلات ذوب شده: 113 گرم

پسته خرد شده و بوداده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و روی سینی فر کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار دهید.

• کره و شکر را در کاسه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که نرم و خامه‌ای شوند آن‌ها را هم بزنید.

• تخم‌مرغ‌ها را به صورت هربار یک عدد، به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• آرد و نمک را به مخلوط اضافه کرده و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• خمیر را به صورت یک توپ در آورده و آن را روی یک سطح آردی شده به آرامی بغلطانید. سپس آن را با استفاده از یک شیرینی‌بر 6 سانتی‌متری برش داده


و آن‌ها را روی سینی فر که درون آن کاغذ مخصوص شیرینی قرار داده‌اید با فاصله 5 سانتی‌متر از هم بچینید.


• سینی را درون فر تا زمانی که لبه شیرینی‌ها طلایی رنگ شده و وسط آن هنگام دست زدن سفت شده باشد حرارت دهید.(15- 12 دقیقه).


• فر را خاموش کرده و بگذارید شیرینی‌ها روی همان ورقه شیرینی در جای خود خنک شوند.


• شکلات‌های ذوب شده را روی شیرینی‌ها ریخته و با پشت قاشق آن‌ها را با حرکت دورانی روی شیرینی‌ها تا نرسیده به لبه، پخش کنید و تا هنوز نرم هستند خرده‌های پسته را روی آن‌ها بپاشید.

منبع:همشهری