2 قاشق غذاخوری خردل داغ

2/1 فنجان قهوه تیره ، یا اسپرسو

1 فنجان سس گوجه

2/1 فنجان سرکه

2/1 فنجان شکر قهوه ای

1 فنجان پیاز خرد شده

2 حبه سیر رنده شده

1 قاشق غذاخوری سس قرمز فلفل تند

2 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

2 قاشق غذاخوری پودر فلفل تند

طرز تهیه:
1- خردل را با قهوه یا اسپرسو مخلوط کنید ، سس گوجه فرنگی ، سرکه ، شکر قهوه ای ، پیاز ، سیر ، سس قرمز تند ، زیره و پودر فلفل تند را با هم در یک قابلمه مخصوص سس با هم خوب مخلوط کنید. آن را روی حرارت متوسط گاز بگذارید. بعد که سس به جوش افتاد ، زیر آن را کم کنید تا به مدت 20 دقیقه روی گاز بماند و خوب جا بیفتد.

2- قابلمه سس را از روی گاز بردارید و بگذارید سرد شود. سپس قبل از اینکه گوشت یا جوجه ها را کباب کنید با سس خوب آنها را بپوشانید.

3- بعد از آماده شدن کباب هم می توانید از این سس برای بیشتر مزه دار کردن آن استفاده کنید.

4- سس را می توانید در یخچال قرار دهید و برای استفاده دوباره ، داغ کنید.