1- برای درست کردن دسرهایی که ژلاتین دارند به جای حل کردن ژلاتین در آب ، آن را در قهوه داغ حل کنید. می بینید که دسرتان طعم و عطر بهتر و خوشمزه تری خواهد گرفت.

2- به جای پودر شکلات در قهوه های شکلاتی از پودر قهوه استفاده کنید: 1 تا 2 قاشق چایخوری قهوه فوری اسپرسو را در 1 تا 2 قاشق آب داغ حل کنید. سپس این ماده را به بقیه مواد دسرتان اضافه کنید. از قهوه می توانید در هر دسری که شکلات دارد استفاده کنید؛ انواع پودینگ های شکلاتی ، فوندانت شکلات ، مووس و سس شکلات!

3- استفاده از قهوه برای سس کباب!: کمی قهوه اسپرسو را در مواد داخل سس حل کنید و طعن جدید و خوشمزه آن را روی کباب هایتان بچشید.

4- کمی قهوه را داخل آب داغ حل کرده و روی مرغ یا بوقلمونی که میخواهید داخل فر قرار دهید با یک فرچه بمالید. قهوه را با سرکه سفید و سیر مخلوط کنید. برای داشتن سسی تند و اشتها برانگیز کمی فلفل سیاه ، شکر و دارچین به آن اضافه کنید. ،می توانید از این سس آماده شده برای آماده کردن انواع کباب و جوجه استفاده کنید.