مواد لازم:


1 پوند بروکلی

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

1 عدد پیاز خرد شده

1 شاخه کرفس خرد شده

2 قاشق غذاخوری آرد

2 فنجان آب مرغ

1 بسته شیر بدون چربی

1و 2/1 فنجان پنیر چدار کم چرب

2/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

4/1 قاشق چایخوری جوزهندی

نمک به مقدار لازم


• بروکلی ها را خرد کرده و شسته ،سپس در آب جوش بگذارید . بگذارید بروکلی ها به مدت 2-3 دقیقه در آب جوش بمانند تا کاملا آب پز شوند و به رنگ سبز روشن دربیایند. سپس آنها را آب کشی کرده و کنار بگذارید.

• در یک قابلمه روغن را حرارت دهید .سپس پیاز و کرفس خرد شده را در حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید.

• حالا آرد را به آن اضافه کرده و بگذارید 1 دقیقه ای کاملا بپزد. در این مرحله شیر و آب مرغ را به آنها اضفه می کنیم و می گذاریم آنقدر بپزند تا به جوش بیاید. این کار در حدود 5 دقیقه به طول می انجامد.

• در این قسمت بروکلی های آب پز شده ، پنیر چدار ، فلفل سیاه ، جوز هندی ، نمک را هم به سوپ مان اضافه میکنیم. این سوپ آنقدر باید بپزد تا پنیر کاملا در آن حل شود و غلیظ شود. می توانید برای تزئین روی آن کمی بروکلی بگذارید.