۱۵ گرم یا یك قاشق سوپخوری گردوی خرد شده، ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده، ۱ عدد تخم مرغ كامل به علاوه یك عدد سفیده تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری وانیل، ۲ قاشق سوپخوری سر خالی پودر قند، ۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری آرد سبوس دار (مانند آرد نان سنگك)، ۱ قاشق سوپخوری پودر كاكائو، ۲ قاشق سوپخوری شیر كم چربی.
فر را روشن كنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم كنید. داخل یك قالب كیك كوچك را كمی چرب كنید و یك قطعه كاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید. خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط كرده و روی كاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یكنواخت بریزید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید. زرده را با وانیل و پودر قند در یك ظرف كوچك گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت كرمی غلیظ در آید. بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یكنواختی مورد نظر برسید.
آرد و پودر كاكائو را الك كنید و به این مخلوط اضافه كرده، با یك قاشق خوب هم بزنید. شیر را اضافه كنید و مخلوط نمایید. سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا كاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه كنید.
مایه كیك را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه پف كرده و مغزپخت شود در فر بپزید. كیك را از فر خارج كنید و با یك كارد دیواره دور كیك را از قالب جدا كرده و آن را برگردانید. كاغذ روغنی زیر كیك را جدا كنید و كیك را بلافاصله و گرم سرو نمایید.
این كیك حاوی ۱۲۶ كیلوكالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم كلسترول است.